Yozgatspor 1959 FK'nın şampiyonluğu büyük ölçüde garantilediği BAL 4.Grupta Samsun yarışı nefes kesiyor. Lig ikinciliğini elde ederek Türkiye Kupası'na katılmayı hedefleyen Çarşambaspor ile Ladik Belediyespor bu haftada rakiplerine yenilmedi

YERLERİNİ KORUDULAR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 24. hafta oynanan maçların ardından tamamlandı. 3 Samsun ekibinin yer aldığı ligde Çarşambaspor ile Ladik Belediyespor lig ikinciliği için yarışını sürdürdü. Şampiyonluğu Yozgatspor 1959 FK'nın şampiyonluğu büyük ölçüde kazandığı ligde Samsun takımları lig ikinciliğini elde edip Türkiye Kupası'na katılmak istiyor. Son haftalarda bileği bükülmeyen Çarşambaspor deplasmanda karşılaştığı Altınordu Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü. Yeşil-Beyazlı ekip bu sonuçla 44 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

SONUNA KADAR DEVAM

Yine ikinciliği hedefleyen Ladik Belediyespor'da evinde güçlü rakibi Ünye 1957 Spor'u sergilediği güzel futbolla 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Turuncu-Beyazlı ekipte 42 puanla dördüncü sırada yer aldı. Küme düşmesi kesinleşen Havza Belediyespor ise evinde Safranbolu Belediyespor'a 5-1'lik skorla mağlup oldu. Çarşambaspor Teknik Sorumlusu Hasan Şengün ile Ladik Belediyespor Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, "Bu haftayı kaybetmeden tamamladık. İkincilik yarışımız lig sonuna kadar sürecek. Son iki hafta bizler için çok önemli" dedi.

Salim YILDIZ