31 Mart yerel seçimlerinde Havza Belediye Başkanı seçilen ve mazbatasını alarak görevi devralan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'e, tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza'nın yeni Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Özdemir'i tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Yılmaz, 'Kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlar arasında var olan uyum ve iş birliği, halkımızın daha güzel hizmet alması demek. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum' şeklinde konuştu. Başkan Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, '40 bin Havzalının sorumluluğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle halkımıza hizmet için tüm kurumlarla iş birliği içerisinde olacağız' ifadelerini kullandı.

Özdemir'i Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Nizamattin Boyacı, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüsamettin İlhan, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, kurum amirleri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.