31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde yarışı kazanarak göreve başlayan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir mevlid okuttu. Öğle namazına müteakiben Kevser Camiinde okutulan mevlidin ardından özel bir tesiste yemek ikramında bulunuldu.

DUANIZI İSTİYORUZ

Yoğun bir katılımın olduğu mevlit yemeğinde konuşan Özdemir katılımcılara teşekkür ederek, "Destekleriniz ile bize bir görev tevdi ettiniz. Biz de bu göreve başlamadan önce bir kez daha sizlerin hem desteklerinizi hem de dualarınızı almak istedik. Mevlid-i Şerif programımıza katılan tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Allah dualarımızı kabul etsin, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın inşallah" ifadelerini kullandı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Program sonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin ve eşi Emine Özdemir ile AK Parti Havza ilçe Başkanı Kadir Kayan katılanlara tek tek teşekkür ederek tebrikleri kabul ettiler. Mevlit programına, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Ak Parti Havza İlçe Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Uğur Sağlam, CHP İlçe Başkanı Ertaş Çoban, Eski Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.