Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir programlar kapsamında ilk olarak Havza'nın ilk ve tek kadın muhtarı olan Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Sevil Çelik'in evinin önünde düzenlediği mevlit programına katıldı.

ÖNEMLİ BİR ŞANS

Burada Muhtar Çelik ile bir süre görüşen Başkan Özdemir, Çelik'e başarılar dileyerek, 'İlçemizde ilk kez bir kadın, muhtar oldu. Kendisini kutluyorum. Ayrıca bu bizim için de önemli bir şans özellikle sosyal belediyecilik bağlamında kadınlarımıza yönelik hizmetlerimizde bilgi ve görüşlerine başvurabileceğimiz bir yol arkadaşımız oldu' dedi. Çelik ise Özdemir'e teşekkür ederek, 'Mahallemize hizmet için çıkmış olduğumuz yolda ilçemiz için üzerimize düşen ne var ise yapmaya hazırım' diye konuştu.

BEREKETLİ BİR YIL OLSUN

Başkan Özdemir daha sonra Memduhiye Mahallesi Muhtarı Hamza Yıldırır'ın düzenlediği mevlit programına katıldı. Özdemir ve Kayan son olarak Kemaliye Mahallesi'nde bu yılın ilk afat kurbanı programına katıldı. Sebahattin Özdemir, çiftçilere afetsiz ve bereketli bir yıl dileyerek, 'Cenab-ı Mevla'm niyetlerinizi kabul etsin' dedi. Afat kurbanı programı ile ilgili açıklama yapan Kemaliye Mahallesi Muhtarı Bahattin Demircan, katılımcılara teşekkür ederek, 'Her yıl afetlerden korunmak ve ürünlerimizin bereketli olması için kesmiş olduğumuz kurbanlarımıza bir yenisini daha ekledik. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz' ifadelerini kullandı. Özdemir ve Kayan'a, AK Parti Havza Yönetim Kurulu Seçim İşleri Başkanı Ahmet Keskin eşlik etti.