Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

ASRİAD'TAN TEKLİF

Ziyarette konuşan Furkan Okudan, 'ASRİAD Genel Merkezimizle yaptığımız son görüşmelerde bölgede bulunan diğer şubeleri ve genel merkez üyesi iş adamlarını ve yatırımcılarımızı Samsun'a davet ettik. Hedefimiz; ortak iş geliştirme projesi üreterek çalışmalar yapmak. Ayrıca 2019 yılı içerisinde yapılacak olan ASRİAD divan toplantısının, Samsun'da yapılmasını teklif ettik' dedi. Başkan Okudan, dijital dönüşüm merkezinin de Samsun'a kazandırılması adına yaptıkları çalışmalar hakkında Mustafa Demir'e bilgi verdi.

ÖNEMLİ BİR PROJE

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Demir ise yapacakları sanayi ve istihdam yatırımları hakkında ASRİAD yönetimine bilgi verdi. İş geliştirme ve divan toplantısı için her türlü desteğe açık olduğunu ifade eden Başkan Demir, bu projenin çok önemli olduğunu söyledi. Dijital dönüşüm ofisinin, Samsun'a kazandırılması ile ilgili kurulacak komisyona da bilgi işlem departmanından uzmanları görevlendireceğini kaydeden Demir, 'Seçilmeden önce verdiğimiz tüm vaatlerimizin arkasındayız. Bu konuda bizi takip etmenizi, verilen sözlerden yerine getirilmeyen bir durum ya da eksiklik olursa özel kaleme bildirmenizi özellikle rica ediyorum' ifadelerini kullandı.