Hyundai'in yeni modeli Kona modelinin tanıtımı için düzenlenen ve 40 günde 40 şehrin gezilmesi planlanan KONATOLIA projesinin 2. durağı Samsun oldu. Hyundai Kamer Plaza Showroom'da düzenlenen programla Hyundai Kona'nın dizel otomatik modeli tanıtıldı.

YOĞUN KATILIM

Kamer Otomotiv San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Bşk. Kadir Apaydın ve Kamer Otomotiv Halkla İlişkiler Müdürü Oğuz Kolbaşı'nın ev sahipliği yaptığı ve yoğun ilgi gören programa; Samsun İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, Hyundai Assan Halkla ilişkiler Md. Saner Müftüoğlu ve bölge ekonomisine KDV kazandıran önemli şirketlerin yönetim kurulu başkanları katıldı.

DENEYİMLERİNİ ANLATTILAR

Geçtiğimiz mayıs ayında satışa sunulan ve büyük ilgi gören benzinli Kona'nın Otomatik 1.6 L 136 HP motor seçenekli dizel modelinin tanıtımının yapıldığı programda, Konatolia projesi kapsamında Kona ile Türkiye'yi gezen, Türkiye'de önemli mecralarda gazetecilik ve otomobil yorumculuğu yapan isimler de otomobil severlerle buluştu. Otomobil yorumcuları Kona Dizel araçla yaptıkları yol tecrübelerini konuklarla paylaştı.

TEST SÜRÜŞÜNE DAVET

Kona Dizelin tanıtımına gösterilen ilgiden mutluluk duyduklarını belirten Kamer Otomotiv Halkla İlişkiler Müdürü Oğuz Kolbaşı, 'Yeni Hyundai Kona Dizel Otomatik aracımızı ve diğer Hyundai modellerini test etmek avantajlı fiyatlardan ve uygun oranlı kredi ödeme seçeneklerinden faydalanmak için otomobil severleri ve otomobil satın almak isteyenleri Kamer Plaza'ya davet ediyoruz. Ayrıca 23 Nisan 2019 tarihinde Samsun Piazza AVM ön kısım ve otopark girişinde gerçekleştireceğimiz 23 Nisan Çocuk Şenliği ve Test Sürüşü, ücretsiz check-up aktivitemize tüm çocuklar, otomobil severler ve Hyundai sahipleri davetlidir' dedi.

Yasir BABA