Samsunspor, kaleci Furkan'ın kurtarışlarıyla, Kone'nin ise attığı gollerle damga vurduğu maçta deplasmanda Boluspor'u 2-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Kırmız-Beyazlı ekip, bu sonuçla Play-Off potasına bir adım daha yaklaştı

PTT 1. Lig'in 22. haftasında Samsunspor, deplasmanda Boluspor'u mağlup ederek üst sıralara biraz daha yaklaştı. Geçen hafta Şanlıurfaspor'u yenerek kötü gidişatı sonlandıran Kırmızı-Beyazlı ekip, Boluspor engelinide kayıpsız geçerek çıkışını sürdürdü.

İki maçlık galibiyet serisi yakalayan Samsunspor, Play-Off potasına bir adım daha yaklaştı. Karşılşmanın henüz henüz 7. dakikasında Murat'ın pasında rakiplerinden kurtulan Kone, şık bir vuruşla Samsunspor'u 1-0 öne geçirdi. Daha sonraki bölümlerde Boluspor'un Tevfik ve Ivanovski ile girdiği pozisyonlarda kaleci Furkan, gol izni vermeyince ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci 45 dakikada Samsunspor, akıllı oyun anlayışıyla sahada mücadelesini sürdürürken kalesinde de tehlikeler yaşasa da bunları geçiştirmeyi başardı. 85. dakikada Kone, bir kez fileleri havalandırırken

Samsunspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Kırmızı-Beyazlı ekip, son iki maçta aldığı 6 puanla rakiplerine de gözdağı verdi.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU