Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde bulunan 1 iş yerinin bahçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, 38 yaşındaki İ.Ç. iddiaya göre namus meselesinden dolayı 39 yaşındaki F.L.'yi vurmak için aracıyla takip ederek seyir halindeyken iş yerinin bahçesine geldiğinde tüfekle ateş etti. Silahlı saldırı sonucu F.L., sol omuzunda 3 yerinde saçma yarası ve sol kulağında 1 adet saçma ile yaralandı.

ATEŞ EDENİ TANIMADIĞINI SÖYLEDİ

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri F.L.'ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, kendisine silahlı saldırıya gerçekleştiren kişiyi tanımadığını söylediği öğrenildi.

TABANCA İLE TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ

Saldırıyı gerçekleştiren İ.Ç., ise işyerninin güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi. Olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Ekipler, olay yerinde yaptıkları araştırmada, 1 adet tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör 13 adet mermi, 1 adet tüfek, 3 adet boş kartuş ve 10 adet fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan İ.Ç., namus meselesinden dolayı F.L.'yi aracı ile takip ettiğini ve vurmak için ateş ettiğini söyledi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Bayram OK