Dünyanın en çok gayrimenkul satışını yapan kurumu RE/MAX Türkiye, başarılı gayrimenkul danışmanlarını ve Broker'larını ödüllendirmek için ödül gecesi düzenledi. Gecede, Samsun RE/MAX WORK Ofisi Gayrimenkul Danışmanı Asuman Mütevellioğlu ödül aldı. Mütevellioğlu 2019 Mart ayında 3bin 397 gayrimenkul danışmanı arasından,Türkiye genelinde en fazla ciro elde eden 9. gayrimenkul danışmanı oldu. Mütevellioğlu, ödülünü RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn'ın elinden aldı.

İŞİMİ AŞKLA YAPIYORUM

Ödülünü aldıktan sonra konuşan Mütevellioğlu, "Bu plaketi 'İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya varken Samsun'daki düşük fiyatlarla RE/MAX listelerine girilir mi?' diyenlere ithafen alıyorum. Gördüğünüz gibi hiçbir şey imkansız değildir. Sen yeter ki doğru yerde ve yolda, kendine inanarak, dürüstçe çalış, çabala başarı gelir. Deli gibi çalışıyorum. İşimi aşk ile yapıyorum. Bana bu imkanı hazırlayan RE/MAX WORK Ofis Broker'ım Mert Akyıldız'a ve müşterilerime sonsuz teşekkürler ediyorum" ifadelerini kullandı.

ONUR PLAKETİ VERİLDİ

Gecede önemli açıklamalarda bulunan RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, 1997 yılından bu yana girişimcilere önemli fırsatlar sunduklarını hatırlattı. Goldştayn 'Kurumsal yapımız ve sunduğumuz profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri ile sektörümüzün belirli standartlara ulaşmasında rol oynadık. 2018 tapu verilerine göre 2,5 milyondan fazla tapu işleminin gerçekleştiği, 300 milyar TL'den fazla işlem hacmine ulaşan bir pazarda, satılık ve kiralık 30 bin gayrimenkulden oluşan portföyümüz ve 3 bin 500'ü aşkın gayrimenkul danışmanımız ile Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veriyoruz. Başarılarımızın gerçek sahibi olan çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum' diye konuştu. Önceki gün ise gecede ödül alan Mütevellioğlu için Samsun Golf Kulübü'ndekahvaltı programı düzenlendi. Mütevellioğlu'na Broker Mert Akyıldız tarafından onur plaketi verildi.