Yılport Samsunspor, sahasında misafir ettiği Utaş Uşakspor'u 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ve Utaş Uşakspor Teknik Direktörü Aydoğan Tunay, basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

PLAY-OFF HAZIRLIKLARI YAPIYORUZ

Artık Play-Off'lara hazırlandıklarını belirten Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 'Maç ile ilgili çok söylenecek bir şey yok. Keçiörengücü'nün de kazanmasıyla sadece Play-Off'a hazırlanan bir takım konumuna geldik. Bugün de o hazırlıklardan bir tanesini yaptık. Maçta yine hatalarımız vardı ama sonuçta kazandık. Play-Off'lara hazırlık yapıyoruz. İnşallah iyi bir hazırlık olmuştur' dedi.

FURKAN ÇOK İYİ MAÇ ÇIKARDI

Manisaspor maçında da takımda az oynayan oyunculara şans tanıyacağını ifade eden İsmet Taşdemir, 'Manisaspor maçında çok az şans verdiğim oyuncu kardeşlerime şans vermeyi düşünüyorum. Bununla birlikte de yavaş yavaş Play-Off için takımı daha net bir şekilde oluşturmayı düşünüyoruz. Kaleci Furkan için de çok sevindim. Bundan önceki zaman diliminde mücadele çok yoğun bir şekilde devam ederken, bu şekilde değişikliğe gidememiştik. Bu hafta uygun gördük. Bu kararı da kaleci hocamızla birlikte verdik. Furkan'da çok iyi maç çıkarttı. Uzun zamandır oynamamış görüntüsü de vermedi. Kendisini tebrik ediyorum. İnşallah bu şekilde devam eder' diye konuştu.

SAMSUNSPOR BU LİGE YAKIŞMIYOR

Ağır bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Utaş Uşakspor Teknik Direktörü Aydoğan Tunay, 'Bizim için lig bitmiş gibi. Orta sıralardayız. Samsun'un gücü de ortada. Maçın başında oyuncumuzun ayağının kırılması, bizim için maçın önüne geçti. Futbolcularımızın morali bozuldu. Samsunspor'un kalecisini Şenol Güneş bugün izlese, Milli Takım'a çağırırdı diye düşünüyorum. 4-0 yenildik ama oyunu çirkinleştirmedik. Gücümüz yettiği kadar direnmeye çalıştık. Çok gol kaçırdık. Belki de maç 4-3 bitebilirdi. Samsunspor'un inşallah şampiyon olmasını diliyorum. Çünkü bu şehre şampiyonluk yakışır. Samsunspor bu lige yakışmıyor. İnşallah ileri ki yıllarda Süper Lig'de görürüz' diye konuştu.