AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karaaslan, Başkan Kalaycı'yı seçimlerde elde ettiği başarıdan ötürü tebrik etti.

GÜVENİMİZ TAM

Karaaslan, "Ayvacık'ta çok başarılı bir seçim gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir seçim dönemi yaşadık. Cumhurbaşkanımız teşekkür konuşması yaparken övgüyle anlattığı Samsun ilçelerini sıralarken, Ayvacık adını ağzından duyduğumda sizler adına gurur duydum. 31 Mart seçimlerinde AK Parti belediyeciliğini yeniden ve daha fazla güvenerek tercih eden Ayvacıklı halkımıza çok teşekkür ediyorum. Ayvacık'ta yeni bir dönem başladı. Bizim Halil Başkanımıza güvenimiz tamdır. AK Parti belediyeciliğinin özünü temsil eden gönül belediyeciliğini en iyi şekilde, tevazu, gayret ve samimiyetle gerçekleştirilecek. Ayvacıklı hemşehrilerimizi, layık oldukları en güzel hizmetlerle buluşturacak. Halka hizmet etme onuruna nail olan Halil Başkanımıza başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

SEVGİYLE YÖNETECEĞİZ

Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı ise Karaaslan ve İl Başkanı Ersan Aksu'ya yeni dönem projeleri hakkında bilgiler verdi. Kalaycı, "31 Mart seçimlerinde halkımızın ve teşkilatımızın desteği ile yeni dönemde belediye başkanlığı görevini devraldım. Halkımızdan Allah razı olsun, bizleri çıktığımız bu kutlu davada mahcup etmedi. İnşallah bizler de bu kadar büyük destek vermiş olan kardeşlerimizi mahcup etmeyerek buna layık bir başkan olacağız. Belediye Başkanı değil de benim başkanım diyebilecekleri bir başkan olacağız. İlçemizi sevgiyle, kimseyi ayrıştırmadan, bize oy vermiş vermemiş, herkesi kucaklayarak en önemlisi her koşulda istişare ederek birlikte yöneteceğiz" dedi. Konuşmalar sonrası Kalaycı, Karaaslan'a hediye takdim etti. Ziyarete İl Başkanı Ersan Aksu ile İl başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Sertaç Can ile yönetimi, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.