Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği (SAMSİAD) üyesi iş insanları ve aileleri, Doğa Koleji'nin kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Beş yıldır Samsun'da eğitime yön veren, çocukların geleceğini hazırlayan Doğa Koleji'nde, şehrin gelecek finansını sağlayan iş adamlarının yoğun katılımıyla samimi anlar yaşanırken, Dr. Naci Şen'in doğum günü de kutlandı. Kahvaltının ardından SAMSİAD üyeleri ve Doğa Koleji öğretmenleri okulu gezdi.

AYRICALIKLI EĞİTİM MODELİ

Ayrıcalıklı eğitim modelleri, çağdaş eğitim teknolojileri ve yetkin eğitim kadrosu, geniş sosyal alanlarıyla öğrencileri dört duvar arasında hapsolmaktan kurtaran Doğa Koleji Samsun kampüsü, açık-kapalı spor tesisleri, kapalı yüzme havuzu, 400 kişilik konferans salonu, akıllı tahta sistemleriyle donatılan sınıflarıyla bir eğitim kurumundan fazlasını öğrencilerine sunuyor.

YÜZME HAVUZU DA VAR

Kampüs, anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi, fen ve teknoloji lisesi kademeleriyle eğitim veriyor. Kampüste 1 kapalı spor salonu, 84 metrekare kapalı yüzme havuzu, fen, fizik ve kimya laboratuvarları, sanat atölyeleri mevcut. Ayrıca kampüsün en büyük özelliklerinden biri ise sanat sokağı.