İş Adamı Şerif Korkmaz, 28 Nisan Pazar günü Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) binasında yapılacak olan genel kurul öncesi adaylığını açıkladı. Dün basın toplantısı düzenleyen Korkmaz, KADEF için hedeflerini anlattı. Düzenlenen kahvaltı programına KADEF yönetim kurulu üyeleri ve delegeler de katıldı.

BİR ÇATIDA BULUŞTURACAĞIZ

Düzenlenen kahvaltı organizasyonunda adaylığını açıklayan Korkmaz, 'Kavak Dernekler Federasyonumuzu şu anki konumundan daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Kavak Dernekler Federasyonu'nda hiç kimsenin kutuplaşmayacağı, her türlü siyasi görüşe sahip kişilere saygı duyulacağı, dargınların barışıp, hemşehrilerimizin istek ve arzularına cevap verilecek bir çatı altında buluşmayı amaç edineceğiz. Önce Kavak sonra Samsun için vizyonu düzgün, hemşehrilerimizin isteklerine cevap veren bir kurum haline getireceğiz. Artık KADEF'i kendi ayakları üzerinde duran, ekonomisi düzgün, kendine ait olan hizmet aracı, federasyon binası olan bir kurum haline getireceğiz. Kavak ve Samsun'da bulunan iş adamlarımız, bürokratlarımız ve tüm akil insanları bir çatı altında buluşturacağız. Federasyonumuz aracılığıyla öğrencilerimize burs, işsizlerimize iş ortamı yaratacağız' dedi.

KOLTUĞA DEĞER KATACAĞIM

KADEF'i bu günlere getirenlere teşekkür eden Korkmaz, 'KADEF'i bu günlere getiren, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Onların büyük emekleri sayesinde bu noktaya geldik. Ama geldiğimiz bu noktada KADEF iyi yönetilmiyor. Görüyoruz ki KADEF'e gelen herkesin bir başka emelleri var. KADEF'in koltuğuna değer katan birisi olacağım. Adaylığım ile alakalı bazı sözler duyuyorum ve bundan üzülüyorum. Benimle alakalı, 'Karagöz'ün adayı' diyorlar. Ben kimsenin adayı değilim. Birisinin adayını tartışmak değil, kim ne yapacak, nasıl katkı sağlayacak onu tartışalım. Amacımız; KADEF'i olduğu yerden daha yükseklere getirmektir' diye konuştu.

Erdinç YILDIZ