İLK ALTIN MADALYA

Mersin'de yapılan Okullararası Gençler B Türkiye Boks Şampiyonası'nda Samsunlu sporcu Muhammet Zafer Deniz, adı gibi önemli bir zafere imza attı. Soğuksu Spor Kulübü sporcusu olan Muhammet Zafer Deniz, 63 kiloda rakiplerine ringi dar ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Elde ettiği derece ile ilk altın madalyasını kazanan demir yumruk Zafer, şimdi rotasını Avrupa ve Dünya Şampiyonası'na çevirdi.

YILMADIK BAŞARDIK

Muhammet Zafer Deniz'in ringde sakatlık geçirdiğini ama pes etmediğini belirten Antrenör Nihat Bilir, "Zafer çok özel bir sporcu. Ringde parmağı çatlamasına rağmen pes etmedi ve azimle mücadelesine devam etti. Nitekim sporcumuz 63 kiloda şampiyon olarak önemli bir başarı sağladı. Kendisine birkez daha teşekkür ediyorum. Verdiğimiz emeklerin boşa gitmemesi sevindirici bir durum. Zafer'le çok daha güzel işlerin altına imzamızı atacağız" diye konuştu.

GURUR DUYUYORUZ

Oğluna hem babalık hemde yeri geldiğinde antrenörlük yapan Adnan Deniz, "Biz bir işin ucundan tuttuğumuzda devamını getirmeden bırakmayız. Bu bizde aile geleneği olarak böyledir. Oğlum kariyerinde ikincilik, üçüncülük elde etti bu zamana kadar ama biz hiç pes etmedik. Yılmadan çalışarak o özlemini çektiğimiz şampiyonluğu elde ettik. Zafer'le gurur duyuyoruz. İnşallah ülkemizi milli formamızla Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.

Salim YILDIZ ÖZEL