Bir dizi ziyaretler için Samsun'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Baykeser, İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve çok sayıda partili katıldı.

'PROJELERİMİZİ HALKIMIZLA BULUŞTURUYORUZ'

İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan ve başlatılacak olan projeler ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a detaylı bilgi veren Başkan Erdoğan Tok, "Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'a belediyemize gerçekleştirmiş oldukları nazik ziyaretlerden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman yerel yönetimler ile birlikte istişare içinde olan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç beye ilçemizde kazandırmış olduğu Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. İlkadım Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana söz verdiğimiz projelerimizi halkımıza buluşturduk ve buluşturmaya devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapımına başlanan Türkiye'nin en büyük gençlik merkezi, yeni hizmet binamız, Selçuklu mimarisine uygun cami ve külliye, ahşap yürüyüş yolu gibi birbirinden değerli projelerimiz ilke İlkadım'ı her geçen gün daha yükseğe taşıyoruz. Tabi ki bu projelerimizde bizlerden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen bürokratlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Samsun'umuzu hep birlikte geliştirip güzelleştireceğiz" diye konuştu.

PROJELER BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Yeni projelerde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a başarı dileyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç "İlkadım Belediyemiz tarafından yapımına başlanan birbirinden güzel projeleri görmek bizleri mutlu ediyor. İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a ve ekibine çalışmalarından dolayı tebrik ediyor. Yeni projelerde kendilerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.