Kavak Kaymakamı Fahri Onay, Mehmet Paşa Mahallesi'ndeki 6 derslikli Kavak Anadolu Lisesi ek hizmet binası ile konferans salonu yapım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

KAYMAKAMDAN TALİMAT

Eğitimin başarısında fiziksel şartların önemine işaret eden Onay, Kavak Anadolu Lisesi ek hizmet binası ve konferans salonu inşaatının yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmesi için çalışmalara yoğunluk verilmesini istedi. Ek dersliklerin hizmete girmesiyle birlikte Kavak Anadolu Lisesi'ndeki derslik sayısının 18'e yükseleceği öğrenildi.

ÖNEMLİ BİR YER OLACAK

Kaymakamı Onay daha sonra Güven Göleti eğlence ve piknik sahasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Onay, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile bir müddet sohbet ederek tesis ve piknik sahası hakkında bilgi aldı. Kaymakam Onay, Sarıcaoğlu'na teşekkür ederek, çam ağaçları içerisinde ve güzel bir görünüme sahip, doğa ile iç içe gürültüden uzak Güven Göleti tesis ve mesire sahasının ilçenin turizm yönünden canlandırılmasında önemli bir yere sahip olacağına inandığını söyledi.