Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kaymakam Recep Koşal, İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Güveli, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Karaköse ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük'ün de katıldıkları ziyarette konuşan Vali Karadeniz, Kavak'ın hızla gelişen bir ilçe olduğunu söyledi.

HEDEFLERİMİZ ÇOK DAHA BÜYÜK

Başkan Sarıcaoğlu, gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilçeye son 5 yılda önemli yatırımlar kazandırdıklarını söyledi. Kavak'ta gönül belediyeciliği ile halkla el ele çalıştıklarını söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, 'Görevde geçen 5 yılımızda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel yönetimlerde bizlere gösterdiği yolda halkımızla el ele vererek başarıyı birlikte yakaladık. Bundan sonra da liderimizin gösterdiği yolda aynı düşünce içinde hedefe yine halkımızla birlikte koşacağız. Çeşitli alanlarda ciddi bir sıçrama yaşayan Kavak, artık ekonomik yönden de gittikçe güçlenen bir ilçe. Bugün Organize Sanayi Bölgemizde tam doluluk sağladık. Gelen taleplere yanıt verebilmek için 2. Etap OSB'nin yer temini çalışmalarına başladık. Artık Kavak için hayallerimiz ve hedeflerimiz çok daha büyük' diye konuştu.

BAŞARI KAÇINILMAZ

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz ise ikinci kez seçilerek göreve gelen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu kutlayarak yeni döneminde başarılar diledi. Kavak'ın kalkınma yolunda gösterdiği performansı ile dikkat çeken bir ilçe olduğunu ifade eden Vali Karadeniz, 'Vatandaş ile kurulacak gönül köprüsüyle yapılan çalışmalarda başarı kaçınılmaz oluyor' ifadelerini kullandı.