AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Havza'da çiftçilerin, afetsiz ve bereketli bir tarım sezonu için düzenlediği kurban kesimi törenine katıldı. Kurt, programların ardından ilçede dizi ziyaret gerçekleştirdi.

VATANDAŞLARA İKRAM EDİLDİ

Havza'ya bağlı Ilıca ve Erikbelen mahallelerinde düzenlenen afat kurbanı programlarına, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, belediye meclis üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan mevlit ve duaların ardından kesilen kurbanların etleri davetlilere ikram edildi.

BEREKETLİ SEZON DİLEDİLER

Her iki mahalledeki programa katılan Belediye Başkanı Murat İkiz davetlerinden ötürü mahalle halkına ve muhtarlara teşekkür ederek, "Cenab-ı Mevlam kesilen bu kurbanları dergahında kabul etsin' dedi.
Milletvekili Kurt ise bu tür geleneklerin yaşatılmasının ve gelecek nesillere aktarılmasının önemli olduğu belirterek, "Rabbim niyetlerinizi kabul etsin ve bol bereketli, kazasız belasız bir sezon nasip etsin" diye konuştu.

SOSYAL DEVLETİN GEREĞİ

Ardından ilçedeki bazı hastaları ziyaret eden heyet adına konuşan Milletvekili Hasan Basri Kurt, "AK Parti iktidarı ile sosyal devlet olmanın gereği olan hizmetler halkımıza ulaşmaya başladı. Sayın Belediye Başkanıma da yaptırmış olduğu yol için ayrıca teşekkür ediyorum. Bunların hepsi sosyal devlet olmanın gerekleri ve bizim kadrolarımız bu gereklilikler doğrultusunda hizmetlerine devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Ziyaretler hakkında değerledirmelerde bulunan Belediye Başkanı İkiz, "Ailemizden gelen talep ve yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde yaklaşık 800 metrelik bir yol yapımına karar verildi. Havza Belediyesi olarak her zaman ihtiyacı olan halkımızın yanındayız" dedi.

Milletvekili Kurt, daha sonra mahallede belediye tarafından yapılan beton yolları inceleyerek vatandaşlar ile sohbet etti.