DÜŞÜK CÜMLE OLMUŞ

Sakaryaspor ile oynanan sezonun son maçı öncesi yaptığı açıklamalar ile tepkilerin hedefi olan Samsunspor A.Ş.'nin en büyük ortağı Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Verdiği röportajda kullanılan kelimelerin yanlış anlaşıldığını söyleyen Yüksel Yıldırım, "O an heyecandan düşük cümleler kurdum. Tamamen yanlış anlaşıldım. Amacım kulübümüzü kötü günlerinden kurtarıp yükselişe geçtiğini anlatmak idi. O laf ne bana ne de Samsunspor'a yakışır. Herkesten özür diliyorum, Demek istediğim tamamen farklıydı.

ÖKÜZÜN ALTINDA BUZAĞI ARAMAYIN

Öküzün altında buzağı aramayın. Gelin kulübe yardım edin ve Samsunspor'a yakışan günleri yaşatalım" ifadelerini kullandı.

Yıldırım bir taraftarın kendisini hedef alan tweeti üzerine ise 'Lütfen gel benim harcadığım tüm parayı geri ver. Samsunspor A,Ş'nin patronu siz olun ve çıkın hava atın. Böyle muhalefet yapmayın, yarın tekrar Samsunspor'u kayyuma bırakırız. Beni böyle korkutamazsınız, istenmediğimiz yerde zorla durmayız' diye karşılık verdi.

Yüksel Yıldırım: 'Hesabını sorarım'