Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin(SESOB) 17 ilçe oda başkanlarını ağırladığı iftar yemeğinde esnafla bir araya geldi. Başkan Demir, esnaf ile oluşturdukları güzel birlikteliğin halen devam ettiğini belirterek, "Çünkü hepimizi bu şehire hizmet için varız" ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR ÖNDERLİĞİNDE BİRLİKTELİK

Şehir Kulübü'nde düzenlenen iftar yemeği sonrasında açılış konuşmasını yapan SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, "Bugün burada bulunmaktaki maksadımız iftar sofralarında buluşmak, dostluğumuzu pekiştirmek, Büyükşehir Belediyesi önderliğinde zirveye ulaşan birlik ve beraberliğimizin devam etmesini dilemektir" diye konuştu. Güler, iftar programına katılan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir olmak üzere tüm herkese teşekkür etti.

DOĞRUNUN ÖNÜNDE ENGEL YOKTUR

Başkan Demir ise sözlerine, esnafla aynı sofrayı paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek başladı. Demir, "SESOB Başkanımız Hacı Eyüp Güler beyin de bahsettiği üzere Samsun'da esnaf kardeşlerimizle iyi ve güzel bir birlikteliği beraberce sürdürüyoruz. Hepimiz bir şekilde bu şehre hizmet ediyoruz. Bu şehrin insanlarına elimizden geldiğinin en iyi şekliyle hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Seçim öncesinde de ifade etmiştim. Şimdi tekrar dile getiriyorum. Doğruyu yapmanın önünde bir engel yok. Doğru olanı yapma noktasında bize katkı sağlamayacak olan kişi ne burada var ne de şehrimizde var. Sizin hakkınız, hukukunuz bizim de sorumluluğumuz var" sözlerini kaydetti.

İLETİŞİM SIKINTISI YAŞAMAYACAKSINIZ

"Şehrimiz için ülkemiz için gelecek nesillerimiz için gece gündüz hep birlikte çalışacağız" diyen Mustafa Demir ayrıca, "Belediye ile iletişim kurmakta asla sıkıntı yaşamayacaksınız. Bunu sizlere buradan açık açık ifade ediyorum. Bugüne kadar sıkıntı yaşayan oldu ise de söylesin. Şehrimizi ileriye birlikte taşıyacağız. Ramazan rahmet ve merhamet ayıdır. Bu doğrultuda birliğimizin her zaman olduğu gibi sürmesini Allah'tan niyaz ediyorum. Allah niyetlerimizi kabul etsin" diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında Mustafa Demir, esnaf oda başkanlarının ilettiği talepleri dinledi. Program hatıra fotoğrafı çekimin ardından sona erdi. İftar yemeğine Başkan Mustafa Demir'in yanı sıra, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak da katıldı.