Samsun valilik binasında yapılan toplantıda, 100. Yıl Koordinasyon Merkezi, 100. yıl kutlamaları ve 19 Mayıs günü yapılacak programlar hakkında katılımcılara bilgi verdi. İlgili kurumların yetkilileri ise görüşlerini bildirdi.

TÜM SAMSUNLULARI KUTLAMALARA BEKLİYORUM

Samsun'daki etkinliklerin yıl boyu süreceğine dikkat çeken Samsun Valisi Osman Kaymak, 'Milli Mücadele ile ilgili program ve etkinliklerin sene başından bu yana yapılan etkinlik takvimi çerçevesinde kutlanıyor. Bağımsızlığımızın yıl dönümünü olan 19 Mayıs'ta kutlamalar, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımlarıyla pik yapacak. Tüm Samsunluları kutlamalara bekliyorum' çağrısında bulundu.

Toplantıya ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun İl Müdürü Volkan Toptaş, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, ilçe belediye başkanları, kamu kuruluşları temsilcileri ve 100. Yıl Koordinasyon ekibi katıldı.