Ankara Koordinatörü olarak göreve başlamasının ardından ilçe ziyaretlerine devam eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti, görevlerinde başarılar diledi. Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekillerine yönelik düzenlenen iftar programına da katıldı.

MESAJLAR ÇOK ÖNEMLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekillerine yönelik gerçekleştirdiği iftar programında verdiği mesajların önemine değinen Yılmaz, "AK Parti'de çalışma ahengi, birliktelik ve uyum başarının yolunu açmaktadır. İstişare, ekip çalışması ve dayanışma bizlerin vazgeçilmezimizdir. Ülkemiz için verilen her mücadelede birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendirerek Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde tüm AK Parti kadroları, var gücümüzle bu zamana kadar olduğu gibi çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

KUCAKLAŞMA SEFERBERLİĞİ

Eksiklikleri, hataları her zaman gören, halkın mesajlarını çok iyi dinleyen, talep ve önerilerini baş tacı yapan bir anlayışla çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Yılmaz, "Gönül kazanmak birinci hedefimiz olacak. Biz çok çalışacağız ki, halkımızın bize verdiği emanetin hakkını en iyi şekilde verebilelim. AK Parti'de büyük bir değerlendirme ve istişare süreci devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'siyaset, insan kazanma sanatıdır. Hiçbir arkadaşımızı, hiçbir kardeşimizi dışlamadan, kırmadan, kenara koymadan, vefasızlık etmeden, sürekli yeni insanlar kazanarak önümüzdeki döneme hazırlanacağız.' Büyük bir çalışma süreci içerisindeyiz. Halkımız için, vatanımız için el ele vererek milletin partisi AK Parti çatısı altında büyük bir kalkınma, hizmet ve kucaklaşma seferberliğiyle yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.