Samsun'un ev sahipliğinde 18-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 2017 Deaflympics (İşitme Engelliler Olimpiyatları) öncesi İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımı, kampa girdi. Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan Ay-Yıldızlı Milli Takım'ın Başantrenörü Osman Çarçı, güzel bir kamp süreci geçirdiklerini belirterek, "Samsun'da 13 gün çalışacağız. 2017 Deaflympics'e kadar zaman zaman kamplarımız devam edecek. Geçmişte Avrupa ve Dünya birinciliği bulunan takımızın hedefi, yine şampiyonluk. Samsun'daki İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda en iyi dereceyi yaparak, ülkemize madalya kazandıracağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Tugay BAŞSAN

TECRÜBELİ TEKNİK EKİP

İşitme Engelliler Erkek Voleybol Milli Takımı'nın teknik ekibi göz dolduruyor. Başantrenör Osman Çarçı, yardımcı antrenörler Mustafa Çiçek ve Adem Özdemir, kondisyoner Cüneyt Yüksel ile masör Mustafa Dede; Ay-Yıldızlıları 2017 Deaflympics'e hazırlıyor.

SAMSUN'UN MİLLİ GURURU

Bafra İşitme Engelliler Takımı'nda forma giyen Fatih Yiğiter, Zafer Kardaş, Onur Azgeri ve Hasam Yaşan, Samsun 19 Mayıs İşitme Engelliler'de oynayan Emrah Kahraman ile Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler'de oynayan Samsunlu Kerim Karapıçak, Milli Takım kamp kadrosunda yer alıyor