Samsun'un İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi'nde hizmet veren Hak-İş Oyuncak bünyesinde, Karadeniz'in en büyük perakende mağazası olarak açılan Çebi Toys, görkemli bir törenle hizmete girdi. Birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapan Çebi Toys'un açılışına AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler, iş adamaları, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. Açılışta mağazadaki oyuncaklara hücum eden çocuklar, keyifli anlar yaşadı.

GURURLUYUZ

Çebi Toys hakkında bilgi veren firma sahibi Taha Çebi, Karadeniz'in en büyük perakende mağazası ile hizmet vermekten gurur duyduklarını belirterek, 'Biz 37 yıldır Hak-İş markasıyla toptan olarak hizmet veriyoruz. Rahmetli dedem İzzet Çebi'nin temelini attığı, rahmetli babam Hüseyin Çebi'nin ise bugünlere getirdiği firmamızı, en iyi yerlere taşımak için çok çalışıyoruz. Bu anlamda gelen talepler ve bölgedeki açık doğrultusunda, perakende mağaza açmaya karar verdik. Ve Çebi Toys ile Karadeniz'in en büyük mağazasını hizmete açtık. Karadeniz Bölgesi'nin en büyük oyuncak mağazasını değerli müşterilerimize sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çebi Toys ile Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı ve en kaliteli markaların oyuncaklarını çocuklarımızla buluşturuyoruz. Ve her geçen gün ürün yelpazemizi arttırıyoruz. Amacımız çocuklarımızın yüzünü güldürmek ve hayal dünyalarını genişletmek. Oyuncak almak isteyen herkesi mağazamıza ve online adresimize davet ediyoruz. Açılışımıza katılan herkese de çok teşekkür ediyoruz' dedi.

İŞİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Yaptıkları işi çok sevdiklerini kaydeden Çebi, 'Samsun'un yerel bir markası olarak emin adımlarla ilerlemeyi ve şubeleşmeyi amaçlıyoruz. İşimizi severek ve büyük bir özveri ile yapıyoruz. Daha iyi neler yapabiliriz, çocuklarımızı daha fazla nasıl mutlu edebiliriz, bunu planlıyoruz. 3 bin 600 çeşit ürünümüzle, mağazamızda çocuklara en iyi hizmeti veriyoruz' diye konuştu.

HAYIRLI OLSUN

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ise, Çebi Toys'un şehrin ekonomik anlamda ufkunu açacağını belirterek, mağazanın Samsun'a hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından Samsun AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt, SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler, firma sahibi Taha Çebi ve misafirler Karadeniz'in en büyük oyuncak mağazası Çebi Toys'un açılış kurdelesini kesti.

Ayşe KUŞCU