AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı ilçesi Karacaören Mahallesi'nde geleneksel hale gelen iftar buluşmasına katıldı. Yılmaz, Kadir Gecesi gerçekleşen iftar programına Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Başkanı İsmail Yaman ile birlikte katıldı. Her yıl iftar programına katılan Yılmaz, mahalle sakinleriyle selamlaştı, iftar sonrası sohbet etti.

BÜYÜK ZENGİNLİKLERİMİZ VAR

Ramazan'ın bereketinin her yere yansıdığını ifade eden Yılmaz, "İnancımız, örf ve ananelerimiz bizim en büyük zenginliğimiz, birlik ve beraberliğimizin sarsılmaz parçasıdır. Bizim çok büyük zenginliklerimiz var. Türkiye bu zenginliklerini nesilden nesile aktararak devam ettiriyor. Paylaşmak, gönülleri birleştirmek, güzellikleri ön plana çıkartmak bizim zenginliklerimiz arasında. Ramazan ayının bereketi, her tarafa yansıyor. Gönlü zengin, yüreği geniş insanlarımız, samimi, içten duygularıyla herkesi kucaklıyor. Böyle bir aile ortamında bulunmak bizim için ayrı bir mutluluk" ifadelerini kullandı. Yılmaz, iftar programında herkesin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı da kutladı.

YILMAZ'A TEŞEKKÜR

Salıpazarı ilçesi programının ardından AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, açılışı Kadir Gecesi yapılan Kirazlık Mahallesi Merkez Cami'nde teravih namazını kıldı. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile birlikte namaz sonrası vatandaşlarla çay içip sohbet eden Yılmaz, güzel bir caminin yöreye kazandırıldığını kaydetti. Togar, caminin yapımı sırasında verdiği katkılardan dolayı Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür etti.