Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşmanın ardından İl Başkanı Temel Armutçu, açıklamalarda bulundu. Armutçu, "Türkiye emperyal devletler tarafından kuşatılmaya devam ediliyor. Tüm siyasiler farklılıklarına rağmen safları sık tutmalı" ifadelerini kullandı.

ZULÜM ÜZERİNE ZULÜM YAPIYORLAR

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan-ı şerifi ibadetlerle geride bırakmanın sevinci içerisindeyiz" diyen Armutçu, "Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendirildiği, küskünlüklerin, dargınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına vesile olan müstesna hayırlı günlerdir. Ülkemizde yaşanan terör ve ekonomik dramlar sebebiyle, her ne kadar olumsuz bir tablo oluşmuşsa da, bize bahşedilen bayram şuuru ile tüm yakın akraba komşu ve millet olarak bayramı bayram gibi yaşamak mecburiyetindeyiz" sözlerini kaydetti.

KORKUMUZ, ANLAŞILAMAMAK

Tarihinde hiçbir güce boyun eğmeyen Türk milletinin zaafa uğratılmak istendiğini söyleyen Armutçu, "Bu zalim güçler tüm dünyada emellerine ulaşmaya çalışırken bizleri de asla boş bırakmıyor, içimizde ve dışımızda tüm fitne tohumlarını ekerek insanlığın son kalesi olan ülkemizi de kuşatmaya devam ediyorlar. Acımız, hüznümüz, korkumuz ölmek değil, anlaşılamamaktır. Uyarmak bizden takdir Allah'tan" diye konuştu.