PTT 1. Lig takımı Denizlispor'da yapılan olağanüstü genel kurulun ardından toplanan yeni Denizlispor yönetimi görev dağılımı yaptı.

Görev dağılımı ile ilgili yapılan açıklamada, yönetimle ilgili yapılan eleştirilere de cevap veren Denizlispor Kulübü'nden yapılan açıklamada, 'Divan başkanlığınca demokrasinin gereği olarak tüm üyelerimize genel kurul toplantısında fikir beyan etme hakkı verilmiştir. Ancak bazı üyelerimiz bu hakkı kullanırlarken kulübümüz başkanına ve yönetim kurulu üyelerine alenen hakaret etmişler, genel kurul toplantımızı sabote etmişlerdir. Bu hakaret ve tahrik hareketlerini yapan kişilerden bazılarının yıllık sadece 240 TL olan aidatlarını bile ödemediği, hatta içlerinden bazılarının takribi 10 yıllık birikmiş aidat borcunun bulunduğu kulübümüz muhasebe kayıtlarında görülmektedir. Üyelik aidatını bile ödemekten imtina eden bu kişilerin Başkanımız Mustafa Şavluk'a ve yönetim kurulu üyelerimize, kulübümüzün manevi şahsiyetine yönelik hadsiz, seviyesiz, üslubu bozuk, menfur saldırılarını şiddetle kınıyoruz'' denildi.

Denizlispor'da görev dağılımı şu şekilde yapıldı:
'Başkan Mustafa Şavluk, Başkan Yardımcıları Yurdal Duman, İskender Damgacı, Asbaşkanlar Yasin Özpek, Abdülcelil Kılınç, Erkan Akkaş, Fatih Karahan, Mahmut Tekin, Mehmet Uz, Ali Taşevli, Süleyman Demirel, yönetim kurulu üyeleri Cemal Işık ve Ferhat Tosun.''