Samsun'un Terme ilçesinde yaşayan Sadık ve Pınar Karaduman çiftinin 5 yaşındaki oğulları Mecit, heniz 9 aylıkken ayaklarını kullanamaz hale geldi.

Ailesi durumu fark ederek küçük çocuğu hastaneye götürdü ancak fizik tedavi dışında herhangi bir çözüm bulunamadı. Samsun'da özel bir hastanede bir süre fizik tedavi gören Mecit, ailesinin maddi imkansızlıkları nedeniyle tedavisine devam edemiyor.

'OĞLUMUN YÜRÜMESİNİ İSTİYORUM'

Yaşadıkları çaresizlik karşısında yetkililerden yardım beklediklerini söyleyen 27 yaşındaki anne Pınar Karaduman, maddi imkanlarının olmamasından dolayı çocuğunun yürüyemediğini söyledi. Anne Karaduman, 'Çocuğum doğduktan 9 ay sonra yürüyememeye başladı. Hastanelere gittik, Mecit'in fizik tedavisine ihtiyacı olduğunu söylediler. Özel bir hastanede fizik tedavi için birkaç sefer gittik. Ama maddi imkanlarımız yetmediği için daha sonra götüremedik. Tedavi ücretleri çok pahalı. Çocuğum için verilen bakım parası onun ihtiyaçlarına güçlükle yetiyor. Eşim karton toplayarak evimize ekmek getirmeye çalışıyor. Yardım bekliyoruz. Ben de oğlumun yaşıtları gibi dışarıda oyun oynamasını, yürümesini istiyorum' dedi.

Yürüyemediği için eve mahkum olan Mecit ise, bir an önce yürümek istediğini, dışarıda koşmak ve top oynamak istediğini söyledi.