Yoğun katılımla gerçekleştirilen törene Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik ve Şube Müdürleri, Bahçeşehir Okulları Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Savaş Boyar, öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi. Daha sonra, öğrencilerin geri sayımın ardından keplerini havaya atmasıyla birlikte program sona erdi.

LİSELİLERE GÖRKEMLİ MEZUNİYET

Bahçeşehir Koleji Atakum Kampüsü Anadolu ve Fen Lisesi 2018-2019 mezunları, düzenlenen törenle geleceğe uğurlandı. Katılımın oldukça yüksek olduğu törene Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Er, Bahçeşehir Okulları Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. İlk olarak Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, ardından Bahçeşehir Okulları Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar günün önemine dair konuşmalarını yaptılar ve öğrencilere başarılar dilediler. Öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya atmasıyla tören sona erdi.

HEP BİRLİKTE KEP ATTILAR

Bahçeşehir Koleji, başarıyla dolu bir yılı daha geride bıraktı ve öğrencilerini, gururla liseye uğurladı. Bahçeşehir Koleji, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı liseye geçiş törenine Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Kenan Keskin ve Cuma Arpacı, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Günün anlam ve önemiyle ilgili İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Bahçeşehir Koleji Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar ve Okul Müdürü Vedit Köksal, konuşma yaptılar ve öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarı dilediler. Öğretmen, öğrenci ve velilerin de coşkulu katılımıyla gerçekleştirilen tören, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

Mustafa GÜVEN