Otomotiv sektöründe birçok merkeze servis bakım ve onarım konusunda hizmet sunacak olan MERVAG Özel Oto Servisi, son teknolojik ekipman parkuru ve deneyimli usta ve teknik personeli ile Samsun ve bölge halkına kusursuz hizmet sunmayı taahhüt ediyor. Düzenlenen açılış törenine; Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler, Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİD) Başkanı Savaş Gömeç, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

HAYIRLI OLSUN

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın selamını ve hayırlı olsun dileğini ileterek konuşmaya başlayan Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, 'Ekonominin biraz sıkıntılı olduğu bir dönemde cesaretleriyle yatırımı gerçekleştiren Erhan ve Erkan beyi canı gönülden tebrik ediyoruz. Bu yatırımların, bölgemizde yapılması bizi son derece mutlu ve memnun ediyor. İşletmenin hayırlı, bereketli ve helalinden bol kazançlı olmasını diliyorum' diye konuştu.

SON TEKNOLOJİ

MERVAG Özel Oto Servisi hakkında bilgi yatırımcılardan Erhan Egebigi, 'Porsche, Mercedes, Audi, Volkswagen, Skoda ve Seat yani VAG dediğimiz gruba tüm mekanik ve kaporta işlemleri ile ilgili hizmet vereceğiz. Araçlara kullanacağımız tüm malzemeler orijinaldir. Anlaştığımız yağ markamız, sektöründe son teknoloji ürünüdür. Bunlarla beraber, müşterilerimize hizmet edeceğiz. Müşterilerin buradan mutlu ayrılmasını önemsiyoruz. Bu sektördeki müşterilerimiz, nazik müşterilerdir. 5 yıl otomotiv sektöründe yöneticilik yaptım. Araç, servisten çıktıktan sonra sorun yaşanabiliyor. Bunu bildiğimiz için burada her müşterimizi mutlu edeceğiz. Mağazamızda müşteri bekleme salonu ve mutfak mevcut. Araçlarını beklerken burada vakit geçirip, yemek yiyebilecekler. Kullandığımız tüm malzemeler yurt dışından gelmektedir. Mağazamız son teknoloji ile donatılmıştır. Yetkili servislerde olmayan teknoloji biz de mevcuttur. Teknolojik ekipman parkuru, deneyimli ustalarımız ve teknik personelimiz ile Samsun ve bölge halkına kusursuz hizmet sunacağız' dedi.

Erdinç YILDIZ