Samsun'un önde gelen eğitim markası Özel İlkadım Zorlu Koleji'nde mezuniyet gururu yaşandı. Zorlu Koleji, Yelken Kulüp ve okul bünyesinde düzenlediği muhteşem törenlerle öğrencilerini başarılı yarınlara uğurladı. Yelken Kulüp'te öğretmenleri ile doyasıya eğlenen öğrenciler, okul bünyesinde ailelerin de katılımıyla gerçekleşen törenle mezuniyet sevincini yaşadı.

BAŞARILI BİR YIL GEÇİRDİK

Mezuniyet programında konuşma yapan Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu, 'Değerli velilerim, sevgili öğrencilerim. Yılsonu mezuniyet törenimize hepiniz hoş geldiniz. Zorlu Eğitim Kurumları olarak, 11 yıldır Samsun eğitimine önemli katkılar sunuyoruz. Bu süreçte öz güveni yüksek, entelektüel bakış açısına sahip, akademik ve sosyal becerileri gelişmiş, devletine ve milletine bağlı, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş öğrenciler yetiştirmeye gayret gösterdik. Öncü eğitim programlarımızla, her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimde güzel bir ivme sağladık. Değerli öğretmenlerimin ve siz sevgili öğrencilerimin özverili çalışmaları ile başarılı bir yılı daha geride bıraktık. Bugün çalışmalarımızın karşılığını en güzel şekilde almış olmanın vermiş olduğu mutlulukla, coşku dolu bir mezuniyet programı gerçekleştiriyoruz' dedi.

EĞİTİME DEĞER KATIYORUZ

Eğitime değer katmaya devam ettiklerini söyleyen Zorlu, 'Kıymetli öğrencilerim. LGS sınavında en güzel sonuçları alabilmek için çok çalıştınız, çok çaba sarf ettiniz. Sizler için özel olarak hazırladığımız sınav çalışma programlarıyla uzun bir çalışma süreci geçirdiniz. Başarılı bir sınav sürecini geride bıraktınız. Bugün, liseli olmaya adım atmanın heyecanını yaşıyorsunuz. Her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ayrıca desteklerini her zaman yanı başımızda hissettiğimiz, böylesine sevgi dolu değerli öğrenciler yetiştiren siz değerli velilerimi ve yoğun bir çalışma süreci geçiren değerli öğretmenlerimi can-ı gönülden kutluyorum' şeklinde konuştu.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Konuşmaların ve keyifli bir akşam yemeğinin ardından mezuniyet törenine start verildi. Sınıf öğretmenleri eşliğinde tek tek sahneye davet edilen öğrenciler, duygu dolu mezuniyet konuşmaları gerçekleştirdiler. Dereceye giren öğrencilerin taktimi ve mezuniyet kütüğüne çivi çakılmasıyla devam eden törende, keplerin havaya fırlatılmasıyla coşku doruklara ulaştı. Muhteşem mezuniyet gecesinde; konuklar, öğretmen ve öğrenciler, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Coşku ve eğlencenin yerini ayrılık hüznüne bıraktığı gece, duygusal anlara da sahne oldu. Okullarından ve öğretmenlerinden ayrılan öğrenciler gözyaşlarını tutamazken; çocuklarının ve öğrencilerinin en özel anlarına tanıklık eden veliler ve öğretmenler de sevinç gözyaşları döktü. Görkemli gece, muhteşem ışık gösterileri ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Özel İlkadım Zorlu Ortaokulu

Derecik Mah. Drama Sk. No:8 İlkadım/SAMSUN

Tel: 0362 444 26 26- 0362 431 431 1

GSM: 542 548 26 55/ 0542 452 04 74

Özel İlkadım Zorlu Anaokulu

Adalet Mah. 100. Yıl Bulvarı No:218/B İlkadım/SAMSUN

Tel: 0362 431 431 1

GSM: 542 548 26 55