Lale Beryer Yücel'in sunuculuğunu yaptığı tören Atatürk, silah arkadaşları ve tüm aziz şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende söz alan kurum Müdürü Seyit Ahmet Gültekin, 'Bugün çocuklarımızın, anne babalarının ve yakınlarının en önemli günlerinde biridir. Bugün öğrencilerimizin yaşamlarındaki başarılarından ilki olan anaokulu diplomasını hak ettikleri gündür. Öğrencilerimizin ve ebeveynlerinin en mutlu, sevinçli ve gururlu günüdür. Bu başarı gelecekteki başarılarının da teminatıdır. Bizler Nar Taneleri Eğitim Kurumu olarak, birinci prensibimiz önce çocuklardır. Bütün çalışmalarımızın temeli bu prensiptir. Bizler yeniliklere açık, yenilikleri takip eden şeffaf bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Değerli misafirlerimiz, her gününüz bugünkü gibi mutlu, sevinçli ve gururlu olması dileğiyle, kurumum adına sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum' dedi.

HER ZAMAN GURUR DUYACAĞIZ

Daha sonra söz alan Şampiyonlar Sınıfı Öğretmeni Arzu Aydın Başoğlu, 'Hüznü ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Çocuklarımızın gelecek yıllardaki eğitim-öğretim hayatında başarılar diliyorum, yolunuz hep aydınlık ve açık olsun, sizleri hiçbir zaman unutmayacağız ve gelecekteki başarılarınızdan da hep gurur duyacağız' dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Başoğlu'nun konuşmasından sonra mezun olan çocuklara, coşkulu alkışlar eşliğinde diploma ve plaketleri tek tek taktim edilirken, duygusal anlar yaşandı. Törenin devamında ise 'Geleceğe Merhaba, Haydi Kepler Havaya' Sloganıyla mezun olan çocuklar kepleri havaya fırlatarak, velileriyle ve yakınlarıyla birlikte büyük bir coşku yaşadılar.

ÇAĞDAŞ BİR EĞİTİM ANLAYIŞI

Son olarak konuşan Nartaneleri Anaokulu Kreş ve Gündüz Bakımevi Kurucusu Nuran Atik, 'Nar Taneleri Eğitim Kurumu olarak bizlere emanet ettiğiniz en değerli varlıklarınız olan evlatlarınızı çağdaş bir eğitim anlayışı ile en iyi şekilde yetiştirmekteyiz. Bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan öğrencilerimizi geleceğe en iyi bir şekilde hazırlıyoruz. Bizlere olan güven ve inancınıza her zaman layık olmaya çalışıyoruz ' dedi. Tören daha sonra kurumun Rehberlik ve Psikolojik Danışman Nurhayat Atik'e, Anasınıfı Öğretmeni Arzu Aydın Başoğlu'na, törenin sunuculuğunu üstlenen Edebiyat Öğretmeni Lale Berkyer Yücel'e, şilt verilmesiyle ve mezuniyet pastası kesimi ile sona erdi.

Mustafa GÜVEN