'GEÇEN SEZON KANDIRILDIK'

Samsunspor A.Ş.'nin ortaklarından Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım önceki gün attığı tweetle ortalığı ayağa kaldırmıştı. Yıldırım tweetinde, "Papaz iki kere pilav yemez. Geçen sene bir hataydı ve kandırıldık. Bu sene çok tecrübelendik. Artık aynı hatalar olmaz, acelemiz yok. Bekliyoruz ve gereken zamanda gerekli hamleleri yapacağız" demişti. Yıldırım'ın attığı bu tweet ortalığı ayağa kaldırırken, özellikle 'kandırıldık' ifadesinin ardından taraftarlar Yüksel Yıldırım'a, "Seni kim kardırdı başkanım? İsim vererek açıkla, bu isimleri biz de bilelim" yorumlarında bulundu.

SADECE PARAYLA EFSANE OLUNMAZ

Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarına cevap ise gecikmedi. İlk olarak İzleme Komitesi'nden istifa eden Celil Sağır, çok sert ifadeler kullanarak facebook sayfasından bir açıklama yayınladı. Celil Sağır, "Kenara çekilip susalım, bu büyük camia işini yapsın diyoruz ama durmuyorlar. Ben kendi adıma başarısızlığı üstlenerek aslanlar gibi kenara çekildim. Ama başarısızlıkta payı olanlar şimdi kurtarıcı pozisyonundalar. Biz becerememiş olabiliriz ama kandırıldık kelimesi çok ağır. Bizim bir tane efsanemiz var, onu da herkes biliyor. Parayla efsane olunmaz, adamlıkla olunur" açıklamasını yaptı. Sağır'ın açıklamasında daha ağır ifadeler de vardı.

'DELİKANLIYSANIZ KARŞIMA ÇIKIN'

İzleme Komitesi'ndeki görevinden istifa eden Başkan Yardımcısı Emin Kar ise, "Sezon bitince ben, Celil, Ercan ve Serkan istifa ettik. Ne yani biz mi kandırdık? Kimse kimseyi zan altında bırakamaz, çıksın açıklasın onu kim kandırmış. En yüksek bedelli transferleri yapanlar hala kulübün içinde. Ben cumartesi günkü kongrede çıkıp her şeyi açıklayacağım. Yüksel Yıldırım bana, 'Delikanlıysanız karşıma çıkarsınız' diye mesaj attı. Delikanlıysa cumartesi günü kongreye gelsin ve söylediklerimi dinlesin. Bizim de bir kariyerimiz, çocuğumuz çoluğumuz var. Bizi kimse zan altında bırakamaz" dedi.

Yüksel Yıldırım: 'Geçen sezon kandırıldık'

Selçuk KAYA