Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Samsun İl Müdürlüğü personeli, Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi'ne kan ve kök hücre bağışında bulundu. İl Müdürlüğü binasında yapılan bağış kampanyasına çok sayıda müdür, çalışan ve vatandaş ilgi gösterdi.

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel, 'SGK İl Müdürlüğümüzün böyle anlamlı bir bağış kampanyası düzenlemesinden dolayı çok mutlu olduk. İl Müdürümüz Ünal Kaya ve personeline teşekkür ediyoruz. Sloganımız 1 kan 3 can. Burada verilen her 1 ünite kan 3 kişinin hayatının kurtulmasına vesile oluyor' dedi. SGK İl Müdürü Ünal Kaya ise gönüllü kan bağışı yaparak başka insanların kurtulmalarına vesile olan personeline teşekkür etti.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel, Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ile birlikte Kaya'ya duyarlılık ve katkıları için teşekkür belgesi verdi. Bağış kampanyasına SGK Sinop İl Müdürü Sami Şahin, SGK Amasya İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel, SGK Çorum İl Müdürü Ömer Tök ve SGK Ordu İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay'da destek verdi.

Bayram OK