Samsunluların favori lezzeti olan Şerif Baba Sokak Lezzetleri 5. restoranını açtı. Atakum Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı ile 205. Sokak kesişiminde bulunan şubenin açılışına çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞERİF BABA BİR MARKA

Açılış töreninde sahne alan bando, katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı. Mekan içinde ve önünde katılımcılar için ikramlarda bulunulurken, törende konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, "Şerif Baba, artık bir marka. Atakumumuza çok güzel renk katıyor. Tüm Samsunluları buradaki lezzetleri tatmaya davet ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

DESTEKLİYORUZ

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ise, açılan yeni mekanın bol kazançlar getirmesini dileyerek, "Türkiye'nin ekonomik sıkıntılar yaşadığı böylesi bir dönemde Atakum'da böyle bir mekan açmak güzel bir şey. Kim bunu yapmaya kalkarsa biz destek oluyoruz. Kim çivi çakıyorsa destek oluruz. Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar getirsin. Bu iki kardeşimize başarılar diliyorum. Babaları Şerif Yılmaz'ı da çok seviyorum. Dilerim bu dükkanlar 5 olsun, 15 olsun, Avrupa'ya kadar gidelim" sözlerini kaydetti.

ÇEŞİT ÇEŞİT SOKAK LEZZETLERİ

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Daha sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar, mekanı gezdi. Misafirler, tattığı ikramlara tam not verdi. Şerif Baba Sokak Lezzetleri'nde hotdog, kokoreç, midye dolma ve tava, ıslak hamburger, ciğer dürüm, sucuk, köfte ve balık ekmek gibi sokak lezzetleri Samsunluların beğenisine sunulacak.