SAMSUN'DA BİR İLK

YAŞAMA BAKIŞI DEĞİŞTİRİYOR

Vega Hills projesinin firmanın yaptığı en büyük ve en donanımlı lüks konut projesi olduğunu ifade eden Yaşar, 'Atakum'a yeni bir anlayış getiren Vega Hills'ta konutlar 225 metrekare brüt, 180 metrekare net kullanım alanına sahip. Merkezi ısıtma ve merkezi sıcak su, ses ve ısı yalıtımı, kapalı otoparkı, kapalı ve açık yüzme havuzu, aquapark, kapalı ve açık havuzlar, basket sahası, çocuklara özel kids club, playstation oyun odası, küçük çocuklar için oyun odası, çocuk çalışma odası, toplantı salonları, Türk hamamı, sauna ve büyük bir market zinciri olacak. Ayrıca 24 saat güvenlik hizmeti de sunulacak. Projenin ilk etabı olan A Blok bu senenin sonunda daire sahiplerine teslim edilecektir. Satışı devam eden sadece 16 daire kalmıştır' dedi.

LANSMAN KAMPANYASI

Vega Hills projesinde lansmana özel 3 dairede özel fiyat kampanyası uygulandığını ifade eden Yaşar, '2 dairemiz satıldı. Bir dairemiz kaldı. Bu hafta içinde de dairemizin satışı devam etmektedir. Daralan konut sektöründe satışları ve konut alımını artırmak için Vega Hills müşterilerine alternatif yeni çözümler de sunuyor. Değişim programı çerçevesinde Vega Hills, mevcut evinizi değerinde alıyor ve size Vega Hills'ten istediğiniz daireyi alma imkanı sunuyor. Türkiye'nin en geniş emlak ağına sahip Remax Work ofisi ile yaptığı anlaşma sayesinde, değişim programında dairelerini değerlendirmek isteyen potansiyel müşterilerinin dairelerini uzman gayrimenkul danışmanlar tarafından fiyat değerlendirmesi yapılıyor. Değerlendirme sonunda bir rapor hazırlanıyor ve potansiyel müşteriye ve Vega Hills satış ekibine rapor sunuluyor. Bu doğrultuda Vega Hills müşterisi ile anlaşarak ekspertizi yapılan daireyi satın alarak Vega Hills daire peşinatı olarak kabul ediyor' diye konuştu.

%0,98 KONUT KREDİSİ İMKANI

Ziraat Bankası ile anlaşma sağladıklarını belirten Yaşar, 'Yapılan anlaşma çerçevesinde 60 ay vadeli 300 bin liraya kadar olan kredilerde müşterilerine %0,98 kredi imkanı sunuluyor. Bu oran kısa bir süreli bir kampanya ile gerçekleştirdik. Lüks konut arayışı içinde olan müşterinin en bu programdan yararlanmasını tavsiye ediyorum' ifadelerinde bulundu.

Erdinç YILDIZ