Bafra Belediyesi, yaz ayları ile özdeşleşen etkinlikler için gün sayıyor. Belediye ekipleri, özellikle bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları Festivali'nin beklentilere cevap vermesi için hummalı bir çalışma yürütüyor

SÜNNET ŞÖLENİ

Bafra'nın eşsiz doğal güzelliklerini gözler önüne serecek olan Kapıkayafest; 5 gün boyunca dağ bisikleti, Trekking, Yamaç Paraşütü, Slakcline, Foto safari, Off road, Dağ kros ve Kaya tırmanışı ve daha birçok etkinlik yer alacak. Bafra'da ayrıca, okulların tatile girmesi ile birlikte çocukların boş vakitlerini geçirmesi, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve sporla sağlıklı yaşam edinmesi için açılan yaz spor okullarında 6 branşta 250 çocuk yer alıyor. Belediye tarafından gerçekleştirilen sünnet şöleni de yine Ağustos ayı içerisinde yapılacak.

DOYA DOYA YAŞAYACAĞIZ

Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde gerçekleşecek olan etkinliklerle ilgili bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Bafra'mızın dünyaya açılan penceresi olarak değerlendirdiğimiz Uluslararası Doğa Sporları Festivalimizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde sonuçlanması açısından gerekli tüm önlemler tarafımızdan alındı. sporu doya doya yaşayacağız" ifadelerini kullandı.