Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıya katılım yüksek oldu. Yaklaşık beş saat süren ve ilçe mahallelerinin alt yapı beklentilerinin öncelikli olarak masaya yatırıldığı toplantıda, merkez ve dış mahalle muhtarları; yol, su ve diğer konularla ilgili olarak mahallelerinin beklentilerini dile getirdi.

BAFRA BİZE GÜVENDİ

Bafra'da 5 yıl içinde yapacaklarını aktaran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bafra'da yerel seçimlerde çok büyük performans gösterdiniz. Bafra tarihinde en yüksek oy alındı. Bafra bize güvendi. Seçilmiş insanlar olarak bizim görevimiz bu güveni artırma noktasında elimizden geleni sarf etmektir. Size söz veriyoruz. Bir eksiğimiz olduğunda mutlaka bize bildirin. Hepinizde numaram var. Kapımız her zaman açık." ifadesini kullandı.

HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ

Muhtarlarla her yıl istişare toplantısı yapacağını vurgulayan Başkan Mustafa Demir, "Önümüzdeki sene ilave notları da alarak çalışmaları değerlendireceğiz. Hedefimiz Bafra'da kırsal altyapıyı 5 yıl içinde tamamlamak. Burada muhtarlarımız bir belediye sorumlusu kadar çalışacak. Allah'ın izniyle sizi yola doyuracağız. Samimiyiz, kadromuz burada. Büyükşehir ve ilçe belediyesinden oluşacak karma ekiplerimizle hedeflerimize ulaşacağız." diye konuştu.

TECRÜBESİNDEN FAYDALANACAĞIZ

Toplantıda konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, oldukça verimli bir istişarenin gerçekleştiğine vurgu yaparak, 'Büyükşehir belediye başkanımızın bilgi, birikim ve tecrübesinden faydalanacağız. Yapacağı hizmetler, yatırımlar ile ilçelerimizde kalkınma hamleleri başlayacak. Bunu birlikte başarabileceğimize inanıyorum. Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır inşallah. Rabbim bu güzel birlikteliğimizi bozmasın' dedi.

İstişare toplantısına ayrıca AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, daire başkanları ve muhtarlar katıldı.