AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı mensupları ile buluşmak, istişare ve değerlendirmelerde bulunmak ve bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Samsun'a gelen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi 3. Bölge Yerel Yönetimler Koordinatörü Muhammed Mehdi Kasapoğlu'nu makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gençlik çalışmaları ve belediye-gençlik temalı faaliyet, proje ve hizmetlerle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

GENÇLERİ KUŞATAN HİZMETLER
Belediye olarak gençlere önem veren bir anlayışla hizmetlere şekil verdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösteriyoruz. Çocuk ve gençlerimizin eğitimini önemsiyoruz. Belediye olarak iki farklı mahallede hizmete geçirdiğimiz bilgi evlerimizde çocuklarımızı bilgi ve teknoloji ile donatıyoruz. Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezini Çatalarmut Mahallesi'nde bulunan eski fen işleri şantiyemizin bulunduğu alana inşa ediyoruz. 19 Mayıs kenti Samsun'un kalbi olan İlkadım'a özelliği bakımından Türkiye'nin sayılı gençlik merkezlerinden birisini kazandırıyoruz" dedi.

SAMSUN GENÇLİK ŞEHRİ
Samsun'un gençlik şehri olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "19 Mayıs kenti Samsun oldukları şanslıdır. Çünkü, Gençlik ve Spor Bakanımız Samsunludur. AK Parti ve yerel yönetimler olarak gençleri önemsiyoruz. Gençlik siyaseti AK Parti ile birlikte yenilendi. AK Parti ile siyasetin yönünün ve tarzının değişmesi beraberinde gençlik siyasetinin de kendi içinde değişmesini getirdi. AK Parti çatısı altında gençlere üst düzeyde değer verilerek gençliğin kollektif olarak siyasi kadrolara iradeleriyle katılımlarının önü açıldı. Değişen siyaset tarzı neticesinde özgüveni gelişmiş, karar alabilen ve aldığı kararları uygulayabilen bir gençlik teşekkül etti" diye konuştu.

BAŞKAN TOK'A TEŞEKKÜR
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi 3. Bölge Yerel Yönetimler Koordinatörü Muhammed Mehdi Kasapoğlu ise, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'a belediye olarak gençleri esas alan hizmetlerinden ve herkesimi kuşatan proje ve hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Ziyaretin sonunda İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kasapoğlu'na İlkadım'ın simgesi haline gelen üç boyutlu Saathane figürü ve kahve fincanı hediye etti.