İŞTİŞARE YAPILDI

Konuyu ve süreci yakından takip eden Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı başta olmak üzere Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve hayırsever işadamı Saffet Arslan ve Akif Arslan'dan oluşan heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisinde çeşitli ziyaret ve istişarelerde bulundular.

VEKİLLERLE GÖRÜŞTÜLER

Heyet Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, milletvekilleri Ahmet Demircan ve Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret ederek OMÜ Bünyesinde Açılacak Eczacılık Fakültesinin Bafra'ya gelmesi hususunda ilçenin içinde bulunduğu beklenti ve hassasiyeti ifade ilettiler.

PROF. SARAÇ'A ÇIKILDI

Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı öncülüğünde YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ile de bir araya gelen heyet, Eczacılık Fakültesinin Bafra'ya kazandırılması ile ilgili olarak görüşmelerde bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; 'Eczacılık Fakültesinin Bafra'mıza kazandırılması ile ilgili yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bu konu il ilgili olarak ikinci kez Milletvekillerimiz ve YÖK Başkanımızla bir araya geldik. Gayet Olumlu geçen görüşmelerimizin ilçemize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum. ' Dedi.