Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrası oluşan Samsunspor'un yeni yönetim kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti. Başkan Mustafa Demir, "Yeni yönetim, Samsunspor'umuza hayırlı olsun. Sevdamız, en değerli markamız olan Samsunspor'umuza desteğimiz sürecek" dedi.

MORAL TEŞEKKÜRÜ

29 Haziran'da gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Kongresi sonrası bir kez daha Samsunspor Kulübü Başkanlığı'na seçilen İsmail Uyanık, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti. Uyanık, "Son kongremizde güven tazeleyen yeni yönetimimizle birlikte sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret etmiş bulunuyoruz. Sayın Başkan, Genel Kurul'a katılarak yaptığı konuşmayla bizlere büyük moral vermiştir. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

KENETLENELİM ÇAĞRISI

Başkan Mustafa Demir'de yaptığı konuşmada, "Türk futbol tarihine her zaman yetiştirdiği büyük futbolcular ile geçmiş olan bir kulübümüz var. Bu büyük kulüp yeni ve umut dolu bir futbol sezonuna girmek üzere. Tabi ki hedefimiz önce 1. Lig, ardından Süper Lig'e çıkmak olacaktır. Bunun için tüm Samsunlular olarak kenetlenmek zorundayız. Tek yürek olursak, azim gösterirsek eski günlerimize döneceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sayın İsmail Uyanık ve yeni yönetim kurulu üyelerine çıktıkları bu zorlu yolculukta sonsuz başarı diliyorum" diye konuştu. Salim YILDIZ