TFF 2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor, 1. etap kamp çalışmalarını 100.Yıl Bakacakkadı Tesisleri'nde devam ediyor. Teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertliler, dış transfer çalışmaları kapsamında Galatasaray'ın 21 yaşındaki stoper oyuncusu Sefa Özdemir'e talip oldu.
Galatasaray altyapısında yetişen 21 yaşındaki Sefa Özdemir, 11 yıldır sarı-kırmızılı takımın alt yaş kategorilerinde forma giyiyor. 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu Özdemir için Zonguldak ekibi, sarı-kırmızılı kulüple masaya oturdu. Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan'ın çok istediği öğrenilen Sefa Özdemir için Galatasaray'a kiralama yöntemiyle ya da bonservisini almak için yoğun çaba sarf ediyor. Sarı-kırmızılıların Zonguldak Kömürspor'un teklifine sıcak baktığı ve A Takım yöneticilerinin önümüzdeki günlerde vereceği karar neticesinde belli olacağı öğrenildi.
21 yaşındaki futbolcu, U-14 Akademi Ligi'nde 21, U-15 Akademi Ligi'nde 35, U-16 Akademi Ligi'nde 21, U-17 Akademi Ligi'nde 27, U-19 Akademi Ligi'nde 5, U-21 Akademi Ligi'nde ise 80 maçı bulunuyor.
Galatasaray'ın genç oyuncusu Sefa Özdemir, sarı-kırmızılı forma altında alt yaş kategorilerinde 6 golü bulunuyor.