Samsunspor'un altyapı tesisleşme hamlesinde bugün kesin bir kararın verilmesi bekleniyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi binasında yapılacak toplantı da kurulan iki taraflı komisyon heyeti ve Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Nihat Soğuk bir araya gelecek. Kötü zemin etütü, maliyet ve zaman açısından Samsun- Ordu karayolu üzerinde Petrol Ofisi Dolum Tesisleri arkasında bulunan dolgu sahasından vazgeçen ve Batıpark'a yönelen komisyon heyeti ve Başkan Vekili Soğuk hazırlanan raporları birkez daha gözden geçirecek.

GÖNLÜ BATIPARK'TAN YANA

Ulaşım ve halkla iç içe olması ve altyapısı hazır olması sebebiyle gönlü Batıpark'tan yana olan Samsunspor kanadında verilecek karar merakla bekleniyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkililerin ise yeniden 'Dolgu sahası' üzerinde bir inceleme yaptıkları ve burayı da yeniden gündeme aldıkları öğrenildi. İki tarafın görüşmesi sonrası yılan hikayesine dönen proje için bugün kesin bir karara varılacağı öğrenildi. Samsun futbol kamuoyu da merakla bu toplantıdan çıkacak kararı bekliyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri daha önce gündemde olan dolgu sahası için yeniden analiz çalışması yaptığı ve bu alanla ilgili Samsunspor yöneticileriyle fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Salim YILDIZ