Şube Müdürü Salih Öztürk, bu tarz organizasyonlarda polislerle vatandaşların arasındaki ilişkilerin gelişmesini hedeflediklerini söyledi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, vatandaşlarla güvenlik güçlerinin ilişkilerinin geliştirilmesi adına önemli bir proje başlattı.

Samsun'un belli bölgelerinde vatandaşlarla futbol maçı oynayacak olan Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü personeli, ilk olarak 200 Evler ve Yavuz Selim Mahallesi'ne gitti. Burada eski futbol hakemi Ali Gürler'in yönettiği karşılaşmada 200 Evler ve Yavuz Selim Mahallesi sakinleriyle karşılaşan polislere Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta da eşlik etti.

Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Salih Öztürk, vatandaşlarla polis ilişkilerinin geliştirilmesi için bu tarz organizasyonlarının süreceğini söyledi.

EĞLENCELER İPTAL...
200 Evler Mahallesi Suni Çim Saha'daki gösteri maçı öncesi Ankara ve Diyarbakır'daki patlamalarda hayatını kaybedenler adına saygı duruşu yapıldı. Öte yandan bu organizasyonda daha önceki planlamada bir dizi eğlence yapmayı da düşünen yetkililer, bu olaylar nedeniyle etkinlikleri erteledi.

Selçuk KAYA