Samsun'da Kurban Bayramı'nın 1 ve 2'inci günü Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ'a bağlı otobüs ve tramvaylar, Samsunlulara ücretsiz olarak hizmet verecek. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bayramın coşkusunu halkımızla birlikte yaşayacağız" dedi.

TRAMVAYLAR, RİNG/EKSPRESLER, TERMİNAL OTOBÜSLER

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Birlik ve beraberliğimizin simgesi bir mübarek bayrama daha ulaşmanın mutluluğu, sevinci ve heyecanını yaşıyoruz. Bu mutluluk dolu birliktelik günlerimizde Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ olarak halkımıza ücretsiz ulaşım imkanı sağlama kararı aldık. Buna göre Kurban Bayram'ın 1 ve 2'nci günü Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ'a ait tramvaylarımız, ring/ekspres ve terminal otobüslerimiz ücretsiz olarak siz değerli Samsunlular'ın hizmetinde olacaktır' ifadelerini kullandı.

NÖBETÇİ EKİPLER BAYRAM BOYUNCA İŞ BAŞINDA

Arife günü yine SAMULAŞ'a ait tramvaylar, ring/ekspres ve terminal otobüslerin sefer sürelerinin 1 saat uzatıldığını da duyuran Başkan Demir, "SAMULAŞ'ın nöbetçi ekipleri bayram boyunca halkımıza güvenli, rahat ve konforlu ulaşım imkan sağlamak için iş başında olacak. Sinyalizasyon bakımından yolcu bilgilendirmeye kadar tüm hizmetler eksiksiz yerine getirilecektir" dedi.

BÜYÜKŞEHİR BİRİMLERİ 24 SAAT HİZMETTE

Başkan Mustafa Demir ayrıca, Samsunluların 'Bayram Tadı'nda bir Kurban Bayramı geçirmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm hazırlıkların yapıldığını da belirterek, "Ulaşım başta olmak üzere zabıta, itfaiye, çevre koruma ve kontrol gibi birimlerimiz 24 saat halkımızın hizmetinde olacak. Yüce rabbimden birliğimizin, dirliğimizin, mutluluğumuzun daim olmasını diliyor, bu vesile ile tüm Samsunluların Kurban Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.