Kurban Bayramı nedeniyle Kavak Atatürk Parkında bayramlaşma töreni düzenlendi. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe halkının katıldığı programda konuşan Milletvekili Orhan Kırcalı, Türkiye üzerine oynanan tüm oyunların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu ve halkla bütünleşmesi sayesinde boşa çıkarıldığını belirtti.

GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYORUZ

Türk milletinin bir ve diri olduğu sürece aşamayacağı hiçbir engelin bulunmadığını ifade eden Kırcalı, "Son beş yıldır ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları canlı canlı yaşıyoruz. Ama birlikteliğimiz ile tüm bu operasyonları bir bir boşa çıkarıyoruz. Bulunduğumuz bu zor coğrafyada hainlerde, ve o hainlere derslerini verecek kahramanlarda bitmiyor. Ve bu zor coğrafyada özellikle son 17 yıldır askeri, ekonomik ve siyasi olarak güçlendik. Güçlenmeye de devam ediyoruz" diye konuştu.

KENDİ PROJESİNİ YAPAN BİR ÜLKEYİZ

Kendilerini Türkiye'ye müttefik gösterenlerin PKK'ya binlerce TIR silah desteğini sağladığını söyleyen Milletvekili Orhan Kırcalı, "Artık giden TIR'ların sayısını unuttuk. Ama onlar şunu unutuyorlar. Bu ülke artık onların biçtiği rolü oynayan 20 yıl öncesinin Türkiye'si değil. Bu ülke halkı ile bütünleşen lideri Recep Tayyip Erdoğan ile kendi planını, kendi projesini yapan ve uygulayan ülke" dedi. Dünyanın pek çok ülkesinin dile getirmese de 18 yıldır her seçimden güçlü çıkan AK Parti'nin bu başarıyı nasıl elde ettiğini düşündüğünü dile getiren Kırcalı, "AK Parti bu başarıyı Recep Tayyip Erdoğan ile yakaladı. 2023 ve 2071 hedeflerine de hep birlikte ulaşacağız. Bizler birlik olduğumuz sürece bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm bu operasyonları boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

BİLEĞİMİZİ BÜKEMEYECEKLER

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu 'da Türkiye'nin güçlü lideri Recep Tayyip Erdoğan ile hemen her alanda başlattığı kalkınma ve gelişimini sürdürürken diğer yandan da dünya mazlumlarının sesi ve koruyucusu olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güçlü duruşu ve milletiyle bir bütün olan kişiliği ile bir dünya lideri olduğunu vurgulayan Sarıcaoğlu, "İşte bu duruş ile son yıllarda peş peşe yapılan tüm operasyonların üstesinden gelmiştir. Artık savunma sanayinde kendi silahını yapan ihracatı ile adından söz ettiren bir Türkiye var. Liderimiz halkına, halkı liderine sahip çıkmış ve ülkesi üzerinde oynanan tüm oyunlara son vermiştir. Bu ülkenin bileğini ne 15 Temmuz'da ne de ekonomik saldırılarla bükemediler, bundan sonra da bükemeyecekler' diye konuştu.