AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, bayramlaşma programlarında AK Parti'nin Kuruluşu'nun 18. Yıldönümü nedeniyle önemli mesajlar verdi. İlçelerdeki bayramlaşma programlarına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, teşkilat üyeleri, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Ladik, Havza ve Vezirköprü ilçelerini ziyaret eden Milletvekili Yılmaz, 'Bayram Paylaştıkça Güzel' vurgusunu yenileyerek Kurban Bayramı'nı kutladı. Yılmaz, 15'incisi düzenlenen Vezirköprü Kültür, Sanat, Doğa ve Turizm Festivali'ne de katıldı.

SEVDA YOLCULUĞU

Programında AK Parti'nin Kurulus¸u'nun 18. yıldo¨nu¨mu¨ nedeniyle halka, vatana büyük hizmet yolculuğuna vurgu yapan Yılmaz, aydınlığa dönüşmesi için millet, bayrak ve vatan sevdalısı kadroların büyük bir mücadele için AK Parti çatısı altında önemli bir yolculuğa çıktığını söyledi. AK Parti'nin halkın içinden doğan bir parti olduğunun altını çizen Yılmaz, "Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gören, vatanını ve milletini baştacı yapan, güçlü, müreffeh bir Türkiye için, demokrasi vurgusuyla, kalkınma, üretim hedefiyle büyük bir mücadele başlatıldı. Milli Kalkınma Seferberliği'nin ne olduğunu AK Parti iktidarı döneminde hepimiz gördük, yaşadık, destek verdik. Bu büyük dava, hizmet yolculuğunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'de yeni bir dönem başladı. Onun büyük mücadelesi, yüreğini ortaya koyarak çalışması, AK kadrolarla birlikte milletimizin büyük desteğiyle damla damla büyüdü 'Güçlü Türkiye' serüveni günümüze kadar geldi. Aslında bu büyük bir gönül, aşk, sevda yolculuğuydu" diye konuştu.

GENÇLER VAZGEÇİLMEZİMİZ

Türkiye'nin bir saniye bile kaybedecek vaktinin olmadığının bilincinin hiçbir zaman unutulmadığını ifade eden Yılmaz, "AK Parti kurulduğu günden buyana kendini milletine adamış, hayallerinin gerçekleşmesi için büyük mücadeleler vermiştir. Bir çok engellemelere, kumpaslara, saldırılara, darbe girişimlerine rağmen halkımızın büyük desteğiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hepsi bertaraf edilerek Türkiye'nin, halkımızın, geleceğimizin kazanması sağlanmıştır. Artık kendine büyük hedefler koyan bir Türkiye var. AK Parti teşkilatı olarak ilk günkü heyecan, azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Ekonomi, hak ve özgürlükler, demokrasi, güvenlik, istihdam, sosyal politika, kültür, sanat, savunma sanayi her alanda kalkınma, gelişme durmadan devam edecektir. Özellikle gençlerimiz bizim için vazgeçilmezdir. Her zaman önceliğimiz olacaktır" dedi.