Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, UEFA'ya yapacakları son savunma için bu sabah İsviçre'ye gitti.

Atatürk Havalimanı'nda yolculuk öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Özbek, 'Savunmamızı hazırladık, daha önce göndermiştik. Yarın hakimler kurulunun olduğu yerde sözlü savunma yapacağız, yarın göreceğiz ne olacağını. Haklı gerekçelerimiz var. Bunları zaten ifade ettik. Burası bir hakimler kurulu, tavsiye edilen bir karar var 1+1 gibi. Buradan inşallah Galatasaray lehine çok iyi bir karar çıkarmaya çalışıyoruz' diye konuştu.

Galatasaray 2-1 Trabzonspor

TRABZONSPOR MAÇINI DEĞERLENDİRDİ
Ligin 22. haftasında dün evinde 7 kişi kalan Trabzonspor'u 2-1 ile geçen sarı-kırmızılılarda, karşılaşmada yaşanan olayları da değerlendiren Dursun Özbek, 'Çok dostluk seviyesinde başlayan bir maç, sonradan böyle çığırından çıktı. Ben de maçı izledim, iki taraf lehine de verilen kararlar var. Bugün Merkez Hakem Kurulu toplanıyor. Onlar konuyu değerlendireceklerdir' şeklinde konuştu.

'SALİH HAKKINDA YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM'
Maçta hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren bordo-mavili oyuncu Salih Dursun hakkında da açıklamalarda bulunan Özbek, 'O konu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Bu saha içerisindeki bir olay. Bu işi bu olayın yetkililerine bırakmak istiyorum. Ama verilen kararlarda her iki taraf için de gerekmeyen kararlar vardı. Bu hareketi federasyon değerlendirecektir. Bizim değerlendirme yapmamız çok yanlış olur' ifadelerini kullandı.

Salih Dursun'un İsmi Sokağa Verilecek

'USTA'YI ARADIM, TELEFONU KAPALIYDI'
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüşüp görüşmediğinin sorulması üzerine Özbek, 'Kendisini aradım, telefonu kapalıydı. Kendisi benim çok beğendiğim bir başkan. Maçtan önce de çok sıcak görüşmelerimiz oldu. Keşke bu maç daha iyi bir şekilde sonuçlansaydı. Saha içi olaylar olmasaydı. Türkiye'nin buna ihtiyacı yok' cevabını verdi.