Gençler hazır

Samsunspor'da geçtiğimiz günlerde kendilerini profesyonel yapan imzaları atan gençler ligdeki ilk maçlarına çıkacak. Teknik patron Engin Korukır'ın şans vermesi beklenen genç yürekler Kemal İşlemek, Gökhan Genç, Ramazan Özcan, Samet Yıldırım, Berkay Polat, Erkan Çam ve kaleci Enes Acar Kırmızı-Beyazlı taraftarların önüne de ilk kez çıkacak.

Furkan hazır

Geçen sezon yaptığı kurtarışlar ile göz dolduran Furkan Köse, göreve hazır. Teknik patron Engin Korukır'ın görev verdiği takdirde kalede ki yerini alacak olan Furkan, Adana Demirspor maçından galip ayrılacaklarına inandığını dile getirdi.

Elimden geleni yapacağım

Samsunspor'un hucüm hattındaki tek gol silahı olan genç yetenek Alperen Pak, yeni sezonda elinden geleni yapacağını söyledi. Alperen, "Bana güvenin desteğinizi esirgemeyin. Bende bu kutsal forma için terimin sonuna kadar savaşacağım"dedi.

Yeni kaptan Mehmet

Samsunspor'da yeni kaptan Mehmet Çakır oldu. Tecrübesiyle takım içerisinde gençlerin abisi olan Mehmet Çakır, bugün oynanacak Adana Demirspor maçında takımın en önemli kozlardan birisi olacak.