TEK HEDEFİMİZ MUTLAK GALİBİYET

Yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Samsunspor'un yeni transferlerinden Ferhat Çulcuoğlu, 'Çok heyecanlıyım. Bir an önce Samsunspor formasını giyip başarılar yakalamak istiyorum. İlk maçımız deplasmanda Gümüşhanespor ile olacak. Bizim için artık içeride, dışarıda hiç fark etmiyor. Çünkü biz Samsunspor'uz. Her zaman kazanmak için oynayacağız. Yeri gelecek belki bir puan bile bizim için iyi olacak ama amacımız, hedefimiz ve odağımız tamamen galip gelmek üzerine, tamamen şampiyonluk üzerine olacak. İlk maçta Gümüşhane'den 3 puanla dönmeyi umut ediyorum" şeklinde konuştu.

BİRLİKTELİK VURGUSU YAPTI

Hazırlık müsabakalarının önemine vurgu yapan Çulcuoğlu, maçlarda takım ruhunun çok yüksek olması gerektiğini söyleyerek, "Takım olarak birlikteliği ve uyumu sağlamak adına hazırlık maçlarına ihtiyacımız var. Onun için hazırlık maçları bizim adımıza önem arz ediyor. Skordan çok birlikte oynayabilmek, birbirimize alışabilmek çok önemli. İrfan Buz gibi hocalarla çalışmak oyuncuyu artı motife eder. Çünkü onun hırsı, azmi, coşkusu ister istemez bize de yansıyor. Bizde aynı şekilde karşılık vermeye çalışıyorsunuz. Hocamızın saha dışındaki bu karakteri bize olumlu şekilde yansıyacaktır" diye konuştu

BİZİ DAİMA ALKIŞLAYACAKLAR

Kırmızı-Beyazlı taraftarlara seslenen orta saha oyuncusu Ferhat Çulcuoğlu, "Taraftarımız sahada her zaman savaşan ve mücadele eden bir takım görecek. Her zaman galibiyet ve başarı için oynayan bir takım görecek. Mağlubiyet veya beraberlik durumunda bile bizi alkışlayacakları pozisyona geleceğiz. Çünkü sahada her şeyimizi vereceğiz. Bazen her şeyi yaparsın top girmez, şans faktörü vardır. Ama kötü günümüzde bile bizi alkışlayacaklarından eminim. Her zaman bize destek olsunlar. Mücadelemizde yanımızda olsunlar. Bize inansınlar, güvensinler. Biz bu sene bu işi başaracağız' ifadelerine yer verdi.
Nurullah KIZILDAĞ